У четвер, 25 жовтня, в лекційній аудиторії №7 відбулися виробничі збори студентів шостого курсу медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Участь у зборах взяли перший проректор ІФНМУ, професор Ганна Ерстенюк, проректор з наукової роботи, професор Ігор Вакалюк, декан медичного факультету, професор Роман Яцишин, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти доцент Любомир Пелехан, начальник відділу ECTS та моніторингу якості освіти, доцент Василь Капечук, заступник декана по спеціальності «педіатрія» доцент Тарас Кобрин, заступник декана по 5-6 курсах навчання доцент Антон Симчич, відповідальний за підготовку до КРОК-2 медичного факультету доцент Ігор Гавриш, відповідальний за питання працевлаштування випускників бюджетної форми навчання доцент Іван Мельник, завідувачі та викладачі випускних кафедр, представники адміністрації університету, ректорату, студенти шостого курсу.

У вступному слові перший проректор ІФНМУ, професор Ганна Ерстенюк наголосила на необхідності якісного і своєчасного вирішення питань, які завжди виникають перед випускникам за час навчання на останньому курсі.

Декан факультету Роман Яцишин подякував студентам за високий рівень фахової підготовки. Окрім того, професор звернув особливу увагу на підготовку студентів до одного з основних іспитів під час навчання — ліцензованого інтегрованого іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка» та державного практично-орієнтованого іспиту. Також зауважив на обов’язковості своєчасної ліквідації студентами академічної заборгованості, якщо така виникла в цьому навчальному семестрі.

Доцент Тарас Кобрин надав вичерпну характеристику випускникам за спеціальністю «педіатрія», відмітивши добрий рівень їхньої успішності.

Доцент Василь Капечук у своєму виступі акцентував увагу на тих питаннях, на які студенти мають звернути особливу увагу, щоб запобігти виникненню помилок при виготовленні диплома, зокрема правильно проведеної транслітерації з української мови на англійську всіх необхідних термінів.

У своїй доповіді доцент Ігор Гавриш оприлюднив підсумки одного з етапів підготовки до іспиту «Крок 2», а саме проведеного напередодні ректорського контролю.

З великою цікавістю студенти слухали виступи доцента Івана Мельника і доцента Любомира Пелехана, які були присвячені майбутньому працевлаштуванню випускників університету як бюджетної, так і контрактної форм навчання.

Староста курсу за спеціальністю «лікувальна справа» Андрій Сачко подякував адміністрації університету та професорсько-викладацькому складу за ту величезну різнопланову роботу, яка була зроблена і продовжує виконуватися для того, щоб випускники університету в майбутньому стали справжніми фахівцями своєї справи, та побажали однокурсникам гарної мотивації і наснаги.

У заключному виступі перший проректор університету професор Ганна Ерстенюк побажала випускникам якнайкраще скласти всі етапи державної атестації та з гордістю нести звання випускника Івано-Франківського національного медичного університету.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
11
12
15
16
17
Дата : 17.09.2019 р.
18
21
22
23
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma