Завдяки підтримці керівництва Івано-Франківського національного медичного університету, декану факультету підготовки іноземних громадян, активним студентам-іноземцям цього тижня відбулися виступи для школярів міста про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів англійською мовою.

Модератором проекту є доцент Маркіян Пюрик, а лекторами були наші студенти-іноземці. Серед них активно брали участь третьокурсник Ismail Ahmad, п’ятокурсники Diana Abekah, Emmanuel Kwaku Nimoh та шестикурсники Andoh Eunica і Yaw Gyampoh Isaac.

У відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка спільно з громадською організацією «Центр економічного та соціального розвитку «Меркурій» та Івано-Франківським національним медичним університетом, Івано-Франківським Управлінням патрульної поліції відбувся тренінг «Будь помітним! Збережи Життя!». 23 та 25 жовтня дітям нагадали про основні правила поведінки на дорозі, зокрема, про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів.

«Виступи та обговорення, відповіді на запитання проводились виключно англійською мовою, — розповідає Маркіян Пюрик. — Учні намагалися зрозуміти представників інших культур і повторити правила дорожнього руху».

Наприкінці тренінгу всі отримали пам’ятки пішохода та велосипедиста, а також світловідбиваючої браслети, які роблять людину помітнішою на дорозі в темну пору доби, підвищуючи тим самим безпеку. Світловідбиваючі браслети були закуплені завдяки виграному гранту від «Міські Гранти» платформи «Тепле Місто».

 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma