Ректорат і кафедра мовознавства Івано-Франківського національного медичного університету з глибоким сумом повідомляють про велику втрату для науково-педагогічного колективу університету. 26 жовтня відійшла у засвіти наша добра колега, філолог за покликанням та станом душі, Людина з великим серцем і чуттєво-ліричною душею, справжній Учитель як для студентів, так і своїх колег – старший викладач кафедри мовознавства Тетяна Григорівна Піжук.

20181027pizhuk900

Із 2010 року, відколи Тетяна Григорівна розпочала свою професійну ходу в колективі кафедри мовознавства, вона стала невід’ємною частинкою душі цього колективу, творчим натхненником і порадником для колег, великим професіоналом у викладанні англійської мови.

У цієї людини була ще одна велика місія – допомагати у професійному зростанні викладачам усіх кафедр університету, адже Тетяна Григорівна здійснювала підготовку наших науково-педагогічних працівників до складання міжнародного іспиту з англійської мови. Слухачі Тренінгового центру, яким дуже поталанило в житті відвідувати її заняття, розділяють біль непоправної втрати з родиною і колегами, залишаючи в пам’яті світлий образ свого Викладача і кожне сказане нею слово.

У ці скорботні дні висловлюємо щирі слова співчуття родині та друзям нашої колеги, усій філологічній і медичній спільноті ІФНМУ. Світлий образ Тетяни Григорівни назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто її знав, бо для кожного у неї було чуйне слово, влучний жарт і поетичний рядок із улюблених віршів Ліни Костенко.

Вічна і світла пам’ять!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma