У понеділок, 29 жовтня, в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочалися змагання IV студентської спартакіади 2018-2019 навчального року. Спортивна студентська молодь стартувала з гирьового спорту.

Спортивні баталії серед студентства вже стали традиційними в ІФНМУ. Змагання відбуваються за підтримки ректора університету, професора Миколи Рожка та кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання.

З вітальним словом до студентів звернулися доценти Володимир Левко, Ярослав Остафійчук та тренер університетської збірної з гирьового спорту Заслужений майстер спорту України, старший викладач Роман Михальчук.

Під оплески присутніх Володимир Левко вручив пам’ятний Кубок студенту Олександру Швабу, який цього року здобув високе звання майстра спорту міжнародного класу. Роман Михальчук нагадав про високі досягнення університетської збірної та кращих студентів-гирьовиків. Так, зокрема, в лютому цього року команда ІФНМУ здобула перше загальнокомандне місце серед 28 вишів на чемпіонаті України з гирьового спорту серед студентів.

Нинішні змагання, як завжди відбулися у теплій і дружній атмосфері. Студенти уважно слідкували за виступами один-одного, підказували і підтримували колег-спортсменів.

У командному заліку перемогу здобули студенти медичного факультету, друге місце посіли студенти медичного коледжу ІФНМУ, третє місце в інтернів навчально-наукового інституту післядипломної освіти.

Попереду чимало спортивних подій, в яких можуть взяти участь усі охочі студенти. Звертайтеся за інформацією до викладачів кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання та слідкуйте за анонсами!

Переможці змагань з гирьового спорту IV студентської спартакіади ІФНМУ

Чоловіки

до 65 кг — Юрій Реднік

до 70 кг — Олександр Шваб

до 75 кг — Сергій Шваб

до 80 кг — Володимир Шевага

понад 80 кг — Петро Юзьків

Жінки

до 60 кг — Христина Макота

до 70 кг — Ірина Савчин

понад 70 кг — Юлія Гірняк

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma