У середу, 31 жовтня, на спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання почались змагання з волейболу між працівниками і викладачами університету в рамках щорічної спартакіади «Здоров’я».

Взяти участь в змаганнях зголосилися три команди: Стоматологічний факультет, кафедра медицини катастроф та військової медицини і господарі майданчика — кафедра фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання.

Цікаво, що вже другий рік поспіль волейбольні баталії між поважними професорами, доцентами і викладачами судить студент третього курсу Сергій Буга, випускник медичного коледжу ІФНМУ. Він вже кілька років є членом чоловічої збірної команди ІФНМУ з волейболу, і його спортивне захоплення вже переросло у дещо серйозніше — спершу йому довіряли суддівство на матчах чемпіонату міста й області, а нещодавно Федерація волейболу України залучила його до обслуговування матчів чемпіонату України серед дітей.

У перший день змагань команда стоматологічного факультету впевнено перемогла кафедру медицини катастроф та військової медицини. Волейбольні баталії продовжаться у п’ятницю, 2 листопада, о 17:00 матчем між кафедрою фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання та стоматологічним факультетом. А в середу, 7 листопада, о 16:30 відбудеться завершальна гра між двома кафедрами-учасницями. Приходьте та підтримайте колег-викладачів!

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma