У середу, 14 листопада, в тренажерному залі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулися чергові студентські змагання. Цього разу студенти першого курсу визначали найсильніших у боротьбі на руках — армспорті.

«Сьогодні тут зібралися студенти першокурсники, які хочуть спробувати себе в новому виді спорту, — говорить викладач кафедри і тренер університетської збірної з армспорту Михайло Сидор. — Хтось із них вже займався раніше цим спортом, а хтось ще навіть не знає правил, і це буде його перший змагальний досвід. Дуже приємно, що серед нашої молоді є люди, які самі хочуть займатися фізкультурою і спортом. Запрошуємо на нашу секцію усіх, хто хоче стати сильнішим і просто зміцнити своє здоров'я!»

Змагання відбулися у двох вагових категоріях на праву руку. У підсумку призові місця розподілилися наступним чином:

вага до 70 кг

1 місце — Роман Когут
2 місце — Іван Марисей
3 місце — Андрій Палюк

вага понад 70 кг

1 місце — Валерій Сушилов
2 місце — Назар Малий
3 місце — Ігор Шинкаренко

Вже за два тижні, у середу, 28 листопада, відбудуться найголовніші змагання ІФНМУ в армспорті — першість університету серед студентів. Зважування учасників почнеться о 16:00, власне змагання — о 17:00. Запрошуються всі бажаючі студенти університету та медичного коледжу!

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma