Цими днями в Києві відбулась XXXIV Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра — День студента 2018». Делегація Івано-Франківського національного медичного університету взяла участь у важливій події та здобула престижні нагороди.

Цього разу журі виставки присудило ІФНМУ Гран-прі у номінації «Розвиток студентського самоврядування у вищому навчальному закладі». Також університет удостоєний почесного звання «Лідер вищої освіти України». Дипломи підписані президентом Національної академії педагогічних наук України Василем Кременем та директором Інституту модернізації змісту освіти МОН Олегом Спіріним.

«На виставці заклади освіти України та закордону мали можливість продемонструвати свої здобутки, а також налагодити нові контакти та розширити перспективи для міжнародної співпраці, — розповідають члени університетської делегації. — Івано-Франківський національний медичний університет вже традиційно бере участь в таких міжнародних освітніх форумах, і так само традиційно виборює престижні нагороди та звання».

Нагадаємо, нещодавно ІФНМУ став лауреатом десятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», де був удостоєний почесного звання «Лідер інновацій в освіті» та здобув золоту медаль у номінації «Інновації у науковій співпраці студентів і викладачів — важливий фактор забезпечення якості вищої освіти».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma