У четвер, 22 листопада, на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулись змагання з баскетболу 3х3 в рамках традиційної студентської спартакіади Івано-Франківського національного медичного університету.

У змаганнях взяли участь чоловічі та жіночі команди факультетів університету, а також медичного коледжу ІФНМУ. Переможцем стала команда студентів факультету підготовки іноземних громадян.

«Дякуємо всім студентам, які після занять завітали до нас на спорткомплекс і взяли участь у цих змаганнях, — каже доцент кафедри, тренер університетської збірної з баскетболу Роман Михайленко. — Особливо хочу відзначити команду дівчат з медичного коледжу, які достойно показали себе в матчах проти чоловічих команд. Молодці! Запрошуємо всіх бажаючих студентів приходити та займатися на наших секціях спортивного вдосконалення та зміцнювати своє здоров’я».

Переможці та призери змагань

1 місце — факультет підготовки іноземних громадян
2 місце — стоматологічний факультет
3 місце — медичний факультет
4 місце — медичний коледж ІФНМУ
5 місце — фармацевтичний факультет.

Нагадаємо, нещодавно на базі ІФНМУ відбулося відкриття обласного етапу Всеукраїнської студентської баскетбольної ліги серед команд вищих навчальних закладів. Команда студентів-медиків святкувала перемогу над суперниками з ІФНТУНГу з рахунком 57:50.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma