Нещодавно в Києві відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю: «Медична генетика – основа клінічної медицини», присвячена 30-річчю роботи спеціалізованого медико-генетичного центру Національна дитяча спеціалізована лікарня «ОХМАДИТ».

На конференції було висвітлено та проаналізовано практичні результати пре- та постнатальної діагностики, різних методів лабораторної діагностики та медико-генетичного консультування у дітей з вродженою і спадковою патологією.

Своїм науковим та практичним досвідом поділились професори Віра Галаган, Олена Гречаніна, Тетяна Знаменська, Гаяне Акопян, Надія Руденко, Ірина Гордієнко (Україна); Lina Basel-Salmon, Asher Salmon (Ізраїль); директор центру «Надія» Валерій Зукін та інші. Також взяли участь лікарі-генетики, спеціалісти з цитогенетичної, молекулярно-генетичної та біохімічної лабораторної діагностики, лікарі УЗД, неонатологи, кардіологи, хірурги, акушер-гінекологи та педіатри.

В роботі конференції взяли участь і співробітники кафедри медичної біології та медичною генетики Івано-Франківського національного медичного університету професор Наталія Кіцера, доценти Руслан Козовий та Майя Бондаренко, асистент кафедри Романа Соловій.

Зокрема на конференції була представлена робота спеціалістів кафедри дитячих хвороб післядипломної освіти ІФНМУ на тему: «Синдром Тричер – Коллінза-Франческетті. Ексклюзивний випадок на Прикарпатті», доповідач - доцент Надія Фоменко.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma