У середу, 5 грудня, відбулася зустріч представників медичного університету та ГО «Центр економічного та соціального розвитку «Меркурій» з патрульними екіпажами управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Учасники зустрічі обговорили співпрацю, а також отримали чергову партію світловідбиваючих браслетів (флікерів) в рамках проекту, що реалізується за підтримки платформи «Тепле місто». Кажуть, щоби рятувати життя людей і попереджати випадки можливого травматизму на дорогах.

Нагадаємо, світловідбиваючої браслети роблять людину помітнішою на дорозі в темну пору доби, що тим самим підвищує безпеку. Студенти ІФНМУ спільно з працівниками патрульної поліції та ГО «Центр економічного та соціального розвитку «Меркурій» проводять різноманітні акції з метою посилення безпеки людей на дорогах міста та області.

«Як і медики, ви працюєте з людьми, які потребують допомоги. Також фах лікаря близький до вашого тим, що серед завдань патрульної поліції – проведення превентивної роботи. Ваша робота відповідальна, небезпечна і непроста. Через ДТП на дорогах травмується і гине багато людей, серед яких є і діти. Тому нам важливо працювати спільно. І ми вдячні вам за співпрацю», - зазначив голова ГО Маркіян П’юрик.

За словами П’юрика, після перевищення швидкості через погану видимість і недосконале знання правил дорожнього руху стається найбільше випадків травматизму і смертності серед пішоходів та велосипедистів. Саме тому з’явилася ініціатива, що реалізується ось уже кілька місяців поспіль.

Зауважимо, що на маршруті патрулювання працівники патрульної поліції нагадують правила дорожнього руху і вручають пішоходам чи велосипедистам світловідбиваючий браслет, наголошують на необхідності буди помітним в темну пору доби.

Як зазначають організатори проекту, завдяки їх застосуванню планується зменшити кількість ДТП на дорогах міста за участю пішоходів та велосипедистів.

Керівник управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко відзначив важливість співпраці поліції та громади, проведення активної превентивної роботи.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Христина Максимчак відзначила результативну взаємодію з медичним університетом, отримання гранту, завдяки чому було закуплено світловідбиваючі браслети (флікери) та надруковані пам’ятки пішоходів та велосипедистів.

Заступник начальника Управління патрульної поліції Яна Юносова подякувала сторонам за співпрацю та побажала й надалі працювати з громадою.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma