Днями в Києві відбувся XIII Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків та працівників лікувальних установ України «Ліра Гіппократа - 2018». Троє студентів Івано-Франківського національного медичного університету стали переможцями!

Диплом лауреата I премії здобула студентка четвертого курсу Христина Лікар. Для неї це вже не перша нагорода цього фестивалю. Минулого року вона також виборола тут диплом першого ступеня у співочому конкурсі естрадного жанру. І цього року члени журі не могли не відзначити прекрасного виконання Христиною пісень «Черемшина» та «You Raise Me Up».

Родзинкою конкурсу став виступ наших студенток-першокурсниць, сестричок Юлії і Тетяни Барбанових, які також стали лауреатами першої премії. Вони вразили суддів неймовірним дуетним виконанням пісень «Очі на піску» та «При ватрі». До слова, протягом цих перших місяців свого навчання сестри вже активно беруть участь у творчому житті вишу. Вони вже виступали на урочистостях до Дня університету у вересні, на концертній програмі під час Диктанту національної єдності тощо.

Студенти займаються у відділі освітньо-виховної роботи ІФНМУ, де працівники та керівники докладають великих зусиль для досягнення таких високих результатів.

Вітаємо наших лауреатів і бажаємо нових творчих злетів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma