Нещодавно представники ІФНМУ стали учасниками Cambridge Assessment English Reception for Top Partners in Ukraine 2018. Проведення такого заходу вже стало доброю традицією для українського представництва Кембриджського університету.

30 листопада у Києві Cambridge Assessment English укотре зібрав своїх партнерів, друзів, найбільші підготовчі та екзаменаційні центри, регіональних методистів Інститутів післядипломної педагогічної освіти України для аналізу їхньої роботи впродовж 2018 року.

Менеджер розвитку Cambridge Assessment English в Україні, Азербайджані та Грузії Дарина Сіжук виступила на заході з презентацією роботи підготовчих та екзаменаційних центрів, розподіливши їх на три групи відповідно до кількості підготовлених за звітний рік слухачів. ІФНМУ увійшов до розряду центрів із так званим «срібним» статусом, позаяк у 2018 році на базі університету 50 осіб склали іспит FCE від Cambridge Assessment English.

Як і зазвичай, за здобутки у звітному році були нагороджені найбільші підготовчі центри, серед яких і Івано-Франківський національний медичний університет. ІФНМУ отримав нагороду за добру підготовку слухачів до екзамену FCE (First Certificate of English), зосібна за цілеспрямовану роботу у поширенні Cambridge English Qualifications та допомогу слухачам удосконалити свої знання англійської мови відповідно до світових стандартів. Загалом у 2018 році іспит FCE з англійської мови на рівень В2 на базі ІФНМУ відбувався двічі – у лютому та в червні.

«Ця нагорода є значним досягненням нашого навчального закладу та кафедри мовознавства зокрема, — говорить завідувач кафедри професор Світлана Луцак. — Завдяки докладеним зусиллям та набутому досвіду стало можливим готуватися та складати іспит на базі ІФНМУ, щоб отримати міжнародний сертифікат, який засвідчує володіння англійською мовою рівня В2, тобто незалежного користувача».

Нагадаємо, що ІФНМУ отримав статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English на підставі укладеного договору з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre у серпні 2017 року, а в серпні 2018 наш університет удруге отримав сертифікат, який засвідчує продовження нашої співпраці з українським представництвом Кембриджського університету.


Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
6
7
8
9
10
14
15
18
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma