У середу, 6 лютого, на кафедрі фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулися змагання з гирьового спорту в рамках спартакіади «Здоров’я» серед викладачів і працівників Івано-Франківського національного медичного університету.

Змагання з гирьового спорту в залік спартакіади «Здоров’я» відбуваються вдруге. Цього року вони почалися з показових виступів кращих студентів-гирьовиків університету. Свою майстерність на помостах показали як дівчата, так і хлопці.

Завідувач кафедри професор Ігор Чурпій подякував усім, хто прийшов цього дня позмагатися. «Фізична культура і спорт — чудовий спосіб провести вільний час, — говорить професор. — Це гарна нагода отримати нових знайомих, поспілкуватися з колегами в неформальній обстановці та, звісно ж, зміцнити своє здоров’я».

Змагання завершилися неймовірним виступом тренера університетської збірної з гирьового спорту, Заслуженого майстра спорту України, старшого викладача кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Романа Михальчука. За вісім хвилин він виконав 200 підйомів 24-кілограмової гирі, по 100 разів правою і лівою рукою. За словами тренера, тримати себе у формі йому допомагають його ж підопічні. «Хороший викладач той, хто продовжує вчитися разом зі своїми студентами», — говорить Роман Михальчук.

Переможці змагань

Жінки

-55 кг, Степанія Варунків, асистент кафедри фізіології — 66 підйомів
- 60 кг, Ірина Мищенко, доцент кафедри гігієни та екології — 60 підйомів

Чоловіки

- 75 кг, Ігор Михалойко, асистент кафедри хірургії стоматологічного факультету — 60 підйомів
+90 кг, Стефан Куца, старший лаборант кафедри гігієни та екології — 20 підйомів

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
4
7
8
9
10
11
12
15
17
24
25
27
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma