Днями студенти п’ятого курсу 67 групи факультету підготовки іноземних громадян Івано-Франківського національного медичного університету в межах вивчення спеціалізації «Лікарські рослини і фітотерапія» відвідали івано-франківське ТзОВ «Фітолік».

Англомовні студенти під керівництвом асистента кафедри фармації Галини Старченко ознайомилися із роботою підприємства, а саме з нормами зберіганням, пакуванням лікарської рослинної сировини, фітозборів, чаїв та рослинних олій, які потрібні для належного виробництва фітозасобів. Студенти побачили апаратуру, яка необхідна для підтримання належних умов виготовлення фітозасобів, а також допомагали працівникам підприємства розливати рослинні олії, маркувати та пакувати їх згідно вимог належного виготовлення фітозасобів.

Кафедра щиро дякує директорові ТзОВ «Фітолік» Володимирові Фундитусу за надзвичайно цікаву, ґрунтовну та пізнавальну екскурсію по підприємству, а також за можливість ознайомитися з документацією підприємства та інформацією про контроль якості фітозасобів.

В результаті візиту до підприємства англомовні студенти отримали необхідну валізу знань, яка допоможе їм в майбутній роботі в рідних країнах.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma