Молоді науковці, студенти Івано-Франківського національного медичного університету Владислав Красновський (5 курс) та Юлія Філяк (4 курс) взяли участь в світовому конгресі WCO-ECEO-IOF (World Congress of Osteoporosis, Osteoarthritis аnd Musculoskeletal Diseases) в Парижі.

Можливістю участі у формі науковців нагородили за зайняте перше місце на ХІІ міжнародній конференції молодих вчених «Захворювання кістково-м'язової системи та вік», присвяченій пам’яті професора Є.П. Подрушняка, яка щорічно відбувається в Інституті геронтології ім. Д.Ф.Чеботарьова НАМН України у Києві. Студенти там представили роботу, яку виконали під наставництвом завідувача кафедри травматології і ортопедії ІФНМУ, професора Вадима Сулими.

На світовому конгресі студенти мали змогу послухати доповіді провідних науковців світу. Вони захоплено розповідають про свої враження. Так, молоді дослідники мали цікаве знайомство з професором з Саудівської Аравії, який попри різницю у віці охоче поділився своїми науковими досягненнями в діагностиці та лікуванні остеопорозу. Звісно ж, іванофранківці відвідали визначні місця Парижу.


Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
18
19
21
22
25
26
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma