Днями у Харкові в Національному фармацевтичному університеті проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Фармація». У цих змаганнях взяли участь команди з 12 вищих навчальних закладів, і зокрема, студенти Івано-Франківського національного медичного університету.

Загальна кількість конкурсантів налічувала 23 студенти, а команди були представлені 12 керівниками команд з-поміж провідних науково-педагогічних працівників відповідних університетів. До делегації ІФНМУ увійшли керівник – доцент кафедри фармації Василь Водославський та студентки четвертого курсу Ольга Кметик та Олена Орищак.

Студенти-учасники змагалися з технології ліків, організації та економіки фармації, фармакогнозії та фармакології, фармацевтичної хімії та показали свої теоретичні знання та практичні навички з цих дисциплін як майбутні спеціалісти в галузі фармації.

У підсумку Ольга Кметик здобула диплом І ступеня за відмінні знання з аптечної технології ліків, Олена Орищак – диплом ІІІ ступеня за відмінні знання з фармакогнозії, а керівник делегації доцент Василь Водославський відзначений подякою ректора НФаУ.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma