Традиційно в травні під час святкування Дня міста Івано-Франківська студенти-активісти Івано-Франківського національного медичного університету поспішають на Науковий пікнік. Цьогорічна дощова погода ставила під сумнів проведення заходу, але він відбувся завдяки ентузіазму нашої молоді.

«Ми мали багато цікавих задумів, але не всі із них вдалось зреалізувати через несприятливу погоду, — розповідає науковий керівник Студентського наукового товариства і Товариства молодих вчених професор Наталія Воронич-Семченко. — Поруч із традиційними вимірюванням кров’яного тиску, визначенням вмісту глюкози в крові, цьогоріч також досліджували колірний зір, гостроту зору, проводили оксигемометрію. Студенти фармацевтичного факультету демонстрували скраби і мила на натуральній основі власного виготовлення. Майбутні стоматологи навчали діток догляду за зубами. Дійство відбулося на гідному рівні, і я щиро дякую колегам та студентам, які взяли участь, а також представникам фармфірм, які підтримали майбутніх лікарів».

До локацій медичного університету завітали як люди похилого віку, так і молоді юнаки та дівчата, і навіть юні учасники святкового концерту. Вони тішили своєю допитливістю, сміливістю та наполегливістю. Погода була прохолодною, але студенти СНТ зігрівали сміливців теплотою своїх сердець, щирими посмішками, цікавими розмовами при проведенні медичних маніпуляцій. А біля банера університету мимовільно виникла фотозона.

За активною роботою швидко промайнув час заходу. Проте приємні спогади про Науковий пікнік залишились у студентів та, сподіваємось, у містян і гостей Івано-Франківська. А все починалось із монтування палаток під рясним дощем. Давайте згадаємо, як це було, переглядаючи фотогалерею.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma