Літо для студентів та працівників медичного університету вже традиційно розпочинається в ритмі танцю. Європейська медична студентська асоціація за підтримки ректорату ІФНМУ запрошує всіх бажаючих на четвертий благодійний лікарський бал. У п'ятницю, 7 червня, о 19:00 вишуканий зал ресторану Pasage Gartenberg широко відкриє для всіх бажаючих свої двері.

Долучіться до масштабного та урочистого благодійного заходу для збору коштів на придбання кювезу для недоношених діток в Обласному перинатальному центрі (вартістю 350 тисяч гривень).

Невелику частину суми, а саме 10 000 грн, студенти вже зібрали в березні під час вистави «БожеЯВільна», однак це лише початок.

Пишні сукні, зачіски, галантні кавалери, жива музика, неймовірний струнний квартет Quattro Corde, а головне — можливість подарувати діткам життя! Хороший настрій, приємний вечір та вишукані танці гарантовано.

Не пропустіть! Станьте частиною чогось хорошого та справді світлого!

Вартість запрошення на одну особу - 200 грн, на двох осіб - 350 грн. Для придбання звертайтеся за номером телефону 0991897698 (Юлія)

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma