У четвер, 16 травня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась он-лайн консультація представника Cambridge English Language Assessment в Україні з приводу порядку та особливостей складання сертифікаційного іспиту FCE, який запланований в ІФНМУ на 8 червня.

Вже традиційно консультація відбувалась англійською мовою з використанням мультимедійної презентації. Організувала подію кафедра мовознавства.

Слухачі університетського навчально-тренінгового центру «Іноземні мови для професійного спілкування» та інші бажаючі складати іспит FCE отримали відповіді на запитання щодо графіку і порядку проведення тесту.

Представниця CELA детально розповіла про організаційні вимоги, терміни виконання різних завдань, регламентовані перерви під час іспиту. Консультант надала технічні рекомендації щодо виконання різних видів роботи та побажала всім кандидатам успіху в складанні іспиту.

Завідувач кафедри мовознавства професор Світлана Луцак також наголосила на важливих організаційних моментах, пов’язаних з підготовкою до іспиту і також відповіла на запитання присутніх.

Нагадаємо, ІФНМУ входить до розряду підготовчих центрів із так званим «срібним» статусом. У 2018 році на базі університету 50 осіб склали іспит FCE від Cambridge Assessment English. Університет має статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English на підставі укладеного договору з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre у серпні 2017 року. У серпні 2018 університет удруге отримав сертифікат, який засвідчує продовження нашої співпраці з українським представництвом Кембриджського університету.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
18
19
21
22
25
26
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma