Упродовж двох днів, 11 та 12 червня, в навчально-виробничій аптеці №1 ІФНМУ та навчально-практичних центрах «Фармація» випускники фармацевтичного факультету складали практично-орієнтований державний іспит (ПОДІ).

Студенти протягом іспиту демонстрували свої знання одразу з кількох дисциплін: «Управління та економіка у фармації», «Технологія лікарських засобів», «Клінічна фармація», «Фармацевтична хімія» та «Фармакогнозія». ПОДІ складали 40 студентів-українців фармацевтичного факультету та троє студенти факультету підготовки іноземних громадян.

«Цього року алгоритм проведення іспиту був максимально наближений до реалій практичної роботи майбутніх провізорів, — розповідає декан фармацевтичного факультету доцент Ірина Федяк. — Як випускники, так і випускні кафедри ретельно до нього готувалися. Цей випуск порадував стовідсотковим складанням ліцензованого іспиту «Крок-2. Фармація» та найбільшою кількістю виконаних дипломних робіт. З практичною складовою атестації випускники справились на бал 4,05 та якісну успішність 66,67 %».

Випускники і деканат фармацевтичного факультету запрошують усю університетську громадськість, батьків, гостей на урочисту Вчену раду з нагоди випуску провізорів 2019 року, яка відбудеться у приміщенні Обласної філармонії імені Іри Маланюк 18 червня о 14 годині.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
9
10
12
17
18
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma