У суботу, 15 червня,о 17.00 вперше в Івано-Франківську відбудеться Свято щастя та кольору «HoliFest»-2019. Малих та дорослих містян та гостей міста запрошують на площу Бастіону. Захід благодійний. Зібрані кошти будуть передані на лікування однорічного Костика Ерстенюка.

 

«Приходьте в білих футболках з сім'єю та друзями, готуйтесь бути кольоровими з голови до п'ят», - запрошують організатори.

Метою заходу є подолання стереотипів та упередженого ставлення до іноземних студентів міста, налагодження дружньої комунікації між представниками різних культурзадля взаємного духовного збагачення та розвитку Івано-Франківська як дружнього мультикультурного європейського міста.

Зініціювали захід  іноземні студенти-медики, зокрема, ідея проведення у форматі відритого заходу просто неба виникла у шестикурсника з Індії ПрітхамаПедіраппагарі.Допомогти з оргпитаннями взялася активна у міжнародній діяльності організація студентів-медиків UMSA за підтримки Департаменту молоді та спорту Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківського національного медичного університету.

У програмі події танцювальний флеш-моб,фешн-показ національних костюмів,мехенді. Також охочі зможуть пограти у лазертаг та інші цікаві ігри. Під час фестивалю буде спеціальна фотозона для особливих пам’ятних світлин цього дня.

Для активних учасників організатори обіцяють призи та інші цікаві сюрпризи.

І ще: захід відбудеться з благодійною метою. Зібрані кошти будуть передані на лікування Костянтина Ерстенюка, однорічного сина старшої лаборантки кафедри медичної біології та медичної генетики ІФНМУ. Хлопчик вже рік бореться з важкою недугою - лімфангіома шиї та органів грудної порожнини зі зміщенням. Під час складної операції пухлину частково видалили. Проте попереду тривале лікування. Не будьмо байдужими - допоможемо разом!

Реквізити для перерахунку коштів:

Приватбанк:4149629382156594 (Одержувач –Мар’яна Ерстенюк

Увага! Реєстрація на подію за посиланням https://forms.gle/YjQyubL4VwJcWgGk8

( перші 100 зареєстрованих учасників отримають фарби безкоштовно )

Вхід вільний.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
6
8
10
13
14
15
16
21
22
23
24
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma