Цьогорічна вступна кампанія у вищі навчальні заклади добігає свого кінця. Зокрема в ІФНМУ розпочинають формувати перші списки майбутніх студентів вишу.

 В ІФНМУ завершився період подачі оригіналів документів. Проте тільки для тих, хто претендував на державні місця.

За інформацію з приймальної комісії університету 1 серпня сформовано відповідний наказ про зарахування абітурієнтів на вибрані спеціальності за державним замовлення. Це стосується як молодших спеціалістів, так і бакалаврів.

Тим не менш, для тих, хто планує вчитися на контрактній формі навчання є ще час.

«Процес подачі оригіналів документів для вступників, які бажають навчатись за кошти фізичних та юридичних осіб триватиме до 8 серпня до 17:00, - стверджує відповідальний секретар приймальної комісії ІФНМУ Ігор Сарапук. -  А 9 числа буде підписано наказ про зарахування на навчання студентів за контрактом».

За даними сайту «Вступ.ОСВІТА.UA», загалом по Україні цього року було у виші було подано більше 900 000 заяв на ступінь бакалавра та медичного магістра. З них 62 193 у вищі медичні навчальні заклади. Лідерство серед спеціальностей утримує  напрямок «Медицина» - 25165 заяв. На другому місце рейтингу по Україні йде «Фармація» - 13644 заяви. На третьому місці «Стоматологія» - 8707.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma