Днями Івано-Франківський національний медичний університет отримав сертифікат про продовження співпраці з Cambridge Assessment English, підрозділом екзаменаційної ради університету Кембриджа.

Документ засвідчує, що в університеті продовжує роботу сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge Assessment English — на підставі укладеного договору з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Нагадаємо, навчально-тренінговий центр «Іноземні мови для професійного спілкування» функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка до іспитів на рівень B2 ведеться з січня 2017 року.

«Це вагомий здобуток нашого навчального закладу та кафедри мовознавства зокрема, — коментує завідувачка кафедри мовознавства професорка Світлана Луцак. — Адже завдяки докладеним зусиллям та набутому досвіду стало можливо готуватися та складати іспит на базі університету, щоб отримати міжнародний сертифікат, який засвідчує володіння англійською мовою рівня В2, тобто незалежного користувача».

Зауважимо, що ІФНМУ має статус «срібного» центру підготовки. Цю нагороду університет отримав у листопаді минулого року як результат доброї підготовки слухачів. У 2018 році на базі університету понад 50 осіб склали іспит FCE (First Certificate of English) від Cambridge Assessment English.

Днями в університеті розпочався черговий цикл занять в навчально-тренінговому центрі. Детальніше про підготовку розповімо вже згодом.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma