14 вересня студенти випускного курсу, деканат фармацевтичного факультету, працівники кафедр та різних підрозділів ІФНМУ з сім’ями разом із представниками практичної фармації, членами Івано-Франківської обласної фармацевтичної асоціації (разом 100 осіб) здійснили похід у рідні Карпати та сходження на найвищу гору України — Говерлу.

Подія була приурочена одразу кільком пам’ятним датам. Це 20-ліття фармацевтичного факультету ІФНМУ, 20-ліття заснування Дня фармацевтичного працівника, День фізичної культури і спорту та, звісно, 74 річниця заснування ІФНМУ. До слова, її офіційне святкування відбудеться у четвер, 19 вересня, у дворику центрального корпусу медуніверситету.

З Божої допомогою, за сприяння ректорату та профкому ІФНМУ захід відбувся успішно, не дивлячись на примхи гірської погоди. Повні вражень та незабутніх спогадів під мелодії народних гуцульських пісень від найменших туристів — дітей викладачів — до сивочолих професорів та керівників практичної фармації, уся святкова експедиція повернулася пізно ввечері до рідного міста.

«Нам необхідно об’єднати зусилля вчених та практичних працівників для реалізації основної місії професії фармацевта в Україні — надання якісної фармацевтичної опіки для кожного, хто переступає поріг аптечного закладу, — зауважує голова Івано-Франківського осередку громадської організації «Всеукраїнська фармацевтична палата», комерційний директор ТОВ «Іва-фарм», провізор вищої категорії Іван Венгринюк. — Також необхідно популяризувати здоровий спосіб життя, що ми і зробили сьогодні усі разом!»

«Ми це зробили! Ми підкорили Говерлу!» — радіє деканка фармацевтичного факультету, доцентка Ірина Федяк та додає: «Від імені деканату та усіх учасників цього походу висловлюємо щиру вдячність за підтримку за уможливлення заходу ректору університету, професору Миколі Рожку. Пропонуємо зробити це сходження традиційним».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
22
25
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma