У п’ятницю, 20 вересня, студенти різних факультетів Івано-Франківського національного медичного університету об’єдналися для особливого заняття з фізичного виховання. На спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбувся яскравий флешмоб, присвячений Міжнародному дню студентського спорту.

Ця подія вже стала доброю традицією для ІФНМУ. Міжнародний день студентського спорту відзначається щороку 20 вересня. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Студенти вишикувались на у залі для футзалу і разом з викладачами кафедри зробили запальну зарядку. Провела її старший викладач Олександра Муліна.

«Вітаю вас із цим чудовим святом! — звернувся до молоді завідувач кафедри професор Ігор Чурпій. — Фізкультура і спорт об’єднує людей усього світу. Ми запрошуємо всіх студентів на наш спорткомплекс займатися у секціях спортивного вдосконалення. Кожен зможе тут знати той вид спорту, який йому до душі. Популяризуйте здоровий спосіб життя і будьте здорові!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma