Нещодавно в Івано-Франківську відбувся ІІ традиційний футбольний фестиваль «Грають всі». Команда медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету посіла третє місце серед прикарпатських вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації.

Матчі відбувались на стадіоні «Хет-Трик Арена». Участь взяли 64 команди різних вікових категорій — від дітей до юнаків і дорослих. Організували свято за ініціативи Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Студенти були поділені на дві групи по чотири команди. Студенти-медики посіли друге місце в групі, де також грали команди Тлумацького коледжу ЛНАУ, Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу та Івано-Франківського музичного училища. У півфіналі з рахунком 1:0 наша команда поступилася переможцю паралельної змагальної групи Івано-Франківському коледжу електронних приладів, а в матчі за третє місце з таким же рахунком перемогла студентів Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу.

Під час змагань команду медичного коледжу супроводжували доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Володимир Левко та лікар-інтерн, член дорослої футбольної збірної ІФНМУ Зіновій Василик. «Наші студенти показали дійсно самовіддану гру, і ми дякуємо їм за це, — ділиться враженнями Володимир Левко. — Такі змагання згуртовують студентів, вони працюють в одній команді на спільну мету. Крім того, це також і популяризація здорового способу життя. Запрошуємо всіх студентів на наш спорткомплекс займатися фізичною культурою, спортом і просто покращувати своє здоров’я!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma