Днями викладачі кафедри фармації Івано-Франківського національного медичного університету разом з провізорами-інтернами взяли участь у тренінгу-практикумі для фармацевтів «Імплементація міжнародних протоколів у фармацевтичну практику».

Подія відбулась в Івано-Франківську. Її організувала група компаній МедЕксперт спільно з Національною медичною академією післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика.

В рамках тренінгу висвітлювалось дуже широке коло питань. Серед них були клініко-фармацевтичні аспекти симптоматичного лікування ГРВІ та застуди: як підвищити ефективність та знизити ризики побічних реакцій; сучасні підходи до симптоматичного лікування втоми і зниження розумової працездатності; пацієнт з абдомінальним болем у аптеці: алгоритм дій провізора/фармацевта; головний біль: практичні аспекти корекції; симптоматичне лікування остеоартрозу; відвідувач аптеки з інтимною проблемою: достойна відповідь провізора/фармацевта; можливості фармакотерапії геморою; скарги на печію: традиційні та інноваційні терапевтичні відповіді на незадоволені потреби пацієнтів; роль провізора у профілактиці серцево-судинних захворювань; біль у спині: фокус на пацієнта в аптеці.

«Викладачі та провізори-інтерни взяли участь у майстер класі «Технологія активного слухання у роботі з пацієнтом», — розповідає завідувач кафедри фармації професор Андрій Грицик. — Усі учасники тренінгу мали можливість поспілкуватися з колегами — працівниками теоретичної та практичної фармації, отримали цінну інформацію та практичні навички із вказаних напрямів та, звісно ж, сертифікат учасника».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
6
7
8
9
11
14
15
18
21
22
25
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma