У вівторок, 19 листопада, в лекційній аудиторії №13 відбулися виробничі збори з цьогорічними майбутніми випускниками — студентами п’ятого курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Участь у спілкуванні взяли перший проректор університету професор Ганна Ерстенюк, декан стоматологічного факультету доцент Олександр Бугерчук, начальник відділу ECTS та моніторингу якості освіти доцент Василь Капечук, завідувачі та викладачі випускаючих кафедр.

Сьогодні на п’ятому курсі стоматологічного факультету навчаються 116 студентів. Сім з них навчаються за державним замовленням, 109 — на умовах контракту. Староста курсу — Олександр Малішевський.

На зборах назвали кращих студентів, які лідирують за показниками навчання, а також звернули увагу п’ятокурсників на тих, хто має найгіршу успішність та проблеми з відвідуванням занять. Розглядалися питання підготовки до складання ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 2 Стоматологія», державної атестації. Студентів ознайомили з графіком навчального процесу. Окремо зупинилися на особливостях отримання документів про освіту європейського зразка.

«Необхідність таких зборів продиктована часом, — звернувся до студентів декан Олександр Бугерчук. — Якщо використовувати спортивну термінологію, ми виходимо на фінішну пряму. Перед вами тепер стоять найголовніші завдання — скласти ліцензійний інтегрований іспит «Крок-2», державну атестацію та гідно завершити навчання. Тому закликаємо усіх відповідально поставитися до цього етапу і добре попрацювати».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma