У понеділок, 18 листопада, в приміщенні міської ради студенти Івано-Франківського національного медичного університету разом з головами молодіжних організацій міста отримали подяки від міського голови Івано-Франківська за вагомий внесок в реалізацію молодіжної політики міста.

Відзнаки отримали учасники чотирьох студентських організацій медичного університету, а саме член студентського наукового товариства Сергій Фреїк, представник Студентського парламенту Олександра Прищепа, голова осередку Асоціації студентів стоматологів Юліанна Рибак та заступник голови студентського профспілкового комітету Анастасія Нагірняк.

«Вже стало доброю традицією, коли мерія нагороджує молодих активістів міста за внесок в розвиток молодіжної політики, це приємна подія, яка дає додаткову мотивацію для подальшої роботи», — коментує голова Студентського парламенту ІФНМУ Олег Тромбола.

Міський голова Руслан Марцінків жартома висловив здивування, що після святкування свого «професійного» свята на вручення прийшло так багато студентів. Він побажав молодим людям провести студентські роки натхненно та з користю.

20191120nagorody

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma