Днями в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця в Києві відбулась V щорічна конференція молодих вчених «Annual Young Medical Scientists Conference (AYMSC). Участь у форумі взяли й представники Івано-Франківського національного медичного університету.

На різних секційних засіданнях конференції вітчизняні та іноземні доповідачі висвітили свої наукові досягнення. Особливу увагу організатори приділили пізнавальним науковим лекціям (key-lectures) та майстер-класам.

Цього року у події взяли участь 320 делегатів і 290 вільних слухачів з вищих навчальних закладів Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської, Запорізької та інших областей України, а також представники Білорусі, Азербайджану, Швейцарії. На конференції було представлено понад 200 наукових робіт.

Активну участь в заході традиційно взяли молоді та перспективні вчені нашого університету, які здобули призові місця та дипломи в конкурсі наукових робіт. Лікар-інтерн першого року навчання Роман Бігун посів друге місце з доповіддю про небезпечну міграцію шпиці після остеосинтезу, а лікар-інтерн другого року Андрій Срібняк — третє місце з доповіддю про рідкісну патологію «емфізематозний» остеомієліт на секції «Хірургія».

Наукові роботи виконанні під керівництвом завідувача кафедри травматології і ортопедії ІФНМУ професора Вадима Сулими. Вітаємо молодих науковців і кафедру з цим успіхом!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma