Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті під егідою кафедри клінічної анатомії та оперативної хірургії був проведений перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Клінічна анатомія та оперативна хірургія».

Робота олімпіади розпочалася з урочистого відкриття, учасників привітав голова конкурсної комісії, завідувач кафедри клінічної анатомії та оперативної хірургії, доктор медичних наук, професор Юрій Попович. Він оголосив про порядок проведення заходу та регламент оцінювання. Відповідальна за організацію олімпіади, керівник студентського наукового гуртка, кандидат медичних наук Ольга Іванців запросила учасників пройти тестування у інтерактивному класі. Студентам пропонувалося розв’язати тестові завдання підвищеної складності рівня А (теоретична частина олімпіади).

Практична частина олімпіади проходила в анатомічному залі, де учасники демонстрували практичні навички у присутності конкурсної комісії, до якої увійшли професор Юрій Попович, доценти Василь Кавин, Володимир Федорак та Віта Мєсоєдова, асистенти Ігор Білінський, Ольга Іванців та Лілія Федорак. Після визначення переможців, відбулася церемонія закриття олімпіади та їх нагородження.

Переможцями та призерами олімпіади стали:

• І місце – Дерев’янко Оксана, 81 група ІІІ курс.
• ІІ місце – Мартинчук Іванна, 84 група ІІІ курс;
• ІІІ місце – Шельвах Тарас, 81 група ІІІ курс;

«Варто зазначити, що результати виконання практичних навичок значно покращилися після їх введення як обов’язкових на заняттях, а також їхнього обліку в індивідуальних планах практичної підготовки студентів, — відмітив завідувач кафедрою, професор Юрій Попович. — Незалежно від результатів олімпіади, усі учасники уже переможці. Бажаємо всім удачі та наснаги в майбутній професії!».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma