Географія участі студентів-медиків у профорієнтаційних заходах області розширюється. Так, нещодавно представники Студентського наукового товариства Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь у «Дні кар'єри», який вперше відбувся у Калуському вищому училищі №7.

Студенти медичного факультету Надія Гринів, Юлія Мединська, Владислав Красновський, Юлія Філяк, Уляна Мойсеєва навчали школярів, як визначати показники артеріального тиску та кольоросприйняття. Також усі охочі мали можливість визначити рівень глюкози в крові.

Вже традиційно увагу до себе привернув усіма улюблений пан Скелет. На ньому вже вкотре наші молоді спеціалісти залюбки розповідали діткам про будову людського скелету та організму.

Студентка фармацевтичного факультету Ярина Дрогобицька провела майстер-клас з виготовлення мила та скрабів ручної роботи на натуральній основі, які викликали великий ажіотаж серед учнівської молоді. Приємний запах цих засобів зачарував всіх учасників проекту. Студентка медичного коледжу Марія-Вікторія Кривенька залюбки розповідала про належний догляд за ротовою порожниною та його необхідність.

Члени Студентського наукового товариства були приємно вражені зацікавленістю школярів та теплим прийомом жителів Калуша.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
21
25
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma