Нещодавно студенти Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь в організації акції «Молодіжний квест «Пізнай себе в предметі», який відбувся в Івано-Франківському вищому професійному училищі № 21. У такий оригінальний спосіб учні цього закладу відзначили День студента. На захід були запрошені також працівники Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Члени Студентського наукового товариства організували для учнів станцію з біології, яка включала три теоретичні питання та одне практичне. Кожен капітан команди навмання витягував завдання з трьох блоків: анатомія людини, загальна фізіологія, ендокринологія. Учні показали непогані знання будови людського тіла: від кісткової системи до складних азів ендокринної. Також усі бажаючі мали можливість навчитися правильній гігієні ротової порожнини та основних складових першої невідкладної домедичної допомоги. Переможці отримували франки як бал, за виконане завдання. Вкінці акції визначили переможців, найкращих знавців таких предметів як біологія, хімія, фізика, право, а також музика та спорт.

Попри те, що учасниками заходу були діти, які навчаються на спеціальностях, які не пов’язані з вивченням медицини, а також економіки чи податкового законодавства, запропоновані співорганізаторами завдання неабияк зацікавили їх. За результатами конкурсу чотири команди, які розв’язали усі завдання, отримали призові бали.

«Було приємно спостерігати за студентами училища, — ділиться враженнями студент п’ятого курсу, заступник голови СНТ Сергій Фреїк, — Вони виявляли неабиякий інтерес до медицини. Хтозна, може хтось із них після цього заходу захоче змінити професію і вибере медицину!».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma