Впродовж останніх тижнів викладачі Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь у низці заходів, проведених спільно з партнерами університету, – Cambridge Assessment English, Cambridge University Press та Grade Education Centre.

Зокрема, 18 грудня у Києві у First Conference Hall відбувся щорічний підсумковий захід Annual Cambridge Assessment English Top Partners Reception, покликаний проаналізувати роботу всіх українських підготовчих та екзаменаційних центрів Cambridge Assessment English. ІФНМУ був єдиним представником медичної галузі з-поміж більше 100 учасників прийому. Головний менеджер розвитку САЕ в Україні, Азербайджані та Грузії Дарина Сіжук зазначила, що ІФНМУ подає прекрасний приклад для медичних університетів України. Університет отримав від Cambridge Assessment English відзнаку Топ-партнера.

20 грудня викладач Grade Education Centre провела для слухачів навчально-тренінгового центру ІФНМУ «Іноземні мови для професійного спілкування» онлайн-консультацію до іспиту FCE, який відбудеться на базі університету 11 січня 2020 року.

23 грудня ІФНМУ прийняв учасників семінару для викладачів та студентів від партнерів ІФНМУ Grade Education Centre, Cambridge University Press та компанії «Лінгвіст».

На семінарі виступала методист Grade Education Centre Анна Шовкалюк. Головна увага була зосереджена на те, як ефективно вивчати та викладати англійську мову, а також підготуватися до міжнародних іспитів. «Ми щорічно проводимо такий захід в медичному університеті як для викладачів, так для студентів, — розповідає керівник екзаменаційного відділу Grade Education Centre Ольга Файзуліна. — Сьогодні міжнародні іспити з англійської мови набувають все більшої популярності. Крім власне знання англійської мови багато установ за кордоном потребують документу, який підтверджує це знання — міжнародного сертифікату».

Учасникам семінару було цікаво почерпнути нову інформацію стосовно того, як підготувати студентів до іспитів, розвинути у них граматичні навички, збагатити вокабулярний запас іноземної мови, забезпечити ефективне використання отриманих знань у ситуативно-мовленнєвих комунікаціях. Усі присутні мали можливість ознайомитися з кембриджськими новинками – іспитом з медичної англійської мови ОЕТ та іспитом для визначення рівня володіння мовою Lingua Skill.

Методом жеребкування троє учасників семінару отримали безкоштовні сертифікати для здачі Lingua Skill – нового адаптивного тесту від Cambridge Assessment English, який надає можливість швидко та точно визначити рівень володіння англійською мовою, перевіряє рівень усіх чотирьох навичок мови: говоріння, читання, письма та сприймання на слух. Результати стають доступними протягом 48 годин із розшифруванням за шкалою CEFR (A1-C1) і Кембриджською шкалою (Cambridge English Scale). Завдання тесту – типові для будь-якого користувача мови і не потребують спеціальної підготовки щодо формату, завдань, граматики або лексики.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma