Ректорат і студенти Івано-Франківського національного медичного університету вітають університетську родину і всю Україну з Новим роком та Різдвом Христовим! За доброю традицією в університеті створили зворушливе спільне відео-привітання від представників адміністрації та студентських організацій вишу.

«Хай новий рік принесе нам радість, щастя, здоров'я, порозуміння і, найголовніше, мир!» — говорить ректор університету професор Микола Рожко.

«У переддень Нового року та в очікуванні Різдвяного чуда дякуємо Всевишньому за те, що дозволив нам усім спільно писати нову сторінку в історію славної університетської родини, — каже перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк. — Дякуємо всім колегам за розуміння і підтримку, а студентству за незчисленні креативні ідеї».

«Бажаємо, щоб у Новору році ви палали яскраво та грайливо, як бенгальські вогники у руках малечі, щоб раділи щиро, любили вірно, а у вашому домі оселилися затишок і щастя! — говорить голова Європейської медичної студентської асоціації Марія Мартинець. — Знання треба здобувати, висот досягати, але так важливо знати, навіщо ми у цьому світі і як досягти того бажаного щастя, яким ми ділимося у ці новорічні свята».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
14
15
16
17
21
22
23
24
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma