Напередодні Нового року, 30 грудня, в Івано-Франківську відбулась цікава подія. Студенти факультету підготовки іноземних громадян Івано-Франківського національного медичного університету вперше влаштували спільну новорічну вечірку.

Ініціювала подію студентська організація IFNMU International, її підтримав ректор університету професор Микола Рожко, адміністрація та деканат факультету, тож того вечора в Passage Gartenberg студенти з десятків країн світу разом влаштували святкування наближення 2020 року.

«Ідеєю заходу було зробити дещо справді особливе — поєднати абсолютно різні культури в єдиному симбіозі новорічного потоку, — розповідає ініціатор події лікар-інтерн Юлія Дмитрук. — Обмін традиціями такого свята є чудовим об’єднуючим містком. Ми розширили горизонти сприйняття один одного і просто повеселились».

У програмі святкування був міжкультурний обмін традиціями святкування Нового року у різних країнах світу, творчі номери талановитих студентів-медиків, танцювальні майстер-класи та цікаві сюрпризи від організаторів.
Ведучими дійства були лікар-інтерн Ольга Кіцнак та студент Веняк Ратхор. Атмосферу заходу створювали вже відомі зірки медичного університету, такі як Айдан Мамедова, так і початківці — талановита дівчина Трупті з Індії, танцюрист Девід та інші неймовірно талановиті майбутні медики. Готуватися до свята студентам допомагала заступник декана ФПІГ з виховної роботи Світлана Родчин.

Запрошеним гостем заходу був фіналіст Х-фактору Петро Гарасимів. Майстер-клас проводили Любов та Ярослав Семковичі. На вечірку запросили і викладачів вишу. Вони з захопленням спостерігали за дійством і побачили нові грані особистості своїх студентів.

Під час заходу працювало таємне жюрі. Організатори придумали цікаві номінації, і кожен їхній переможець отримав пам’ятний подарунок.

За словами студентів, такі події дозволяють отримати спогади про навчання в Україні, які залишаться на все життя. Тож вони дуже вдячні всім хто допомігав, підтримував і сприяв проведенню свята.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma