У п’ятницю 24 січня, на фармацевтичному факультеті Івано-Франківського національного медичного університету завершилася атестація випускників заочної форми навчання.

Комплексний практично-орієнтований державний іспит (ПОДІ) проходив одразу із п’яти дисциплін: Клінічної фармації, Управляння та економіки у фармації, Технології лікарських засобів, Фармацевтичної хімії, Фармакогнозії. Екзаменаційна комісія повідомляє, що усі студенти випускних курсів з честю витримали випробування.

Як зазначив Голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри хімії фармацевтичного факультету, доктор хімічних наук Андрій Стецьків, цьогорічні випускники значно покращили результати атестації, у порівнянні з їхніми попередниками. Так, середній бал випускників-заочників 2020 року становив 3,86, а якісна успішність – 50 %. Це стало найкращим результатом за останні п’ять років.

Вже в понеділок, 27 січня, о 12 годині у приміщенні обласної філармонії імені Іри Маланюк відбудеться урочиста Вчена рада з нагоди випуску студентів-заочників.

Запрошуємо порадіти разом із нашими випускниками та їх родинами!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma