У Рівному 30 січня вперше відбулась науково-теоретична конференція «Інноваційні технології в теорії і практиці сучасної медичної освіти». Серед інших доповідей на науковому форумі представили свої напрацювання викладачі Івано-Франківського національного медичного університету.

Серед напрямків роботи конференції, яка проходила на базі Рівненської медичної академії, були проблеми інноваційного розвитку медичної освіти на засадах європейськихцінностей та сталого розвитку, роль і місце біологічних наук у забезпеченні сталого розвитку та екологічноїбезпеки, сучасні аспекти викладання хіміко-фармацевтичних дисциплін та проблеми вищої фармацевтичної освіти в України, шляхи створення толерантного середовища у вищому навчальному закладі.

На засіданні секції «Проблеми інноваційного розвитку медичної освіти на засадах європейських цінностей та сталого розвитку» завідувач медсестринського відділення медичного коледжу ІФНМУ Галина Гвоздецька виступила з доповіддю «Формування професійної компетентності медичних сестер при вивченні клінічних дисциплін у медичному коледжі ІФНМУ». Свої тези у збірнику доповідей конференції представили також викладачі кафедри біологічної та медичної хімії імені академіка Г.О. Бабенка доцент Галина Токарик і асистент Оксана Сав’як.

«Участь взяли представники медичних коледжів і академій Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської областей, — розповідає Галина Гвоздецька. — В рамках конференції обговорювалися проблеми реформи медсестринської освіти, питання компетентнісного і студентоцентричного підходів при викладанні навчальних дисциплін, що є дуже актуальним нині».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma