Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті на базі кафедри ендокринології відбувся міжкафедральний майстер-клас на тему «Діабетична полінейропатія: диференційна діагностика».

Заняття провели професорка кафедри ендокринології Ірина Костіцька та доцентка кафедри неврології та нейрохірургії Ольга Михалойко. На майстер-класі були присутні студенти-гуртківці четвертого та шостого курсів.

Ольга Михалойко ознайомила студентів з принципами диференційної діагностики різних захворювань із проявами полінейропатією у хворих на цукровий діабет».

«Це був перший спільний майстер-клас кафедри ендокринології з кафедрою неврології та нейрохірургії, — зазначила Ірина Костіцька. — Щиро вдячні всім, хто долучився до організації, та всім присутнім».

«Майстер-клас проведений на високому науковому, методичному, психолого-педагогічному рівнях, — ділиться враженнями фахівець навчального відділу університету, доцентка Світлана Костюк. — Дуже цікавий методичний підхід до проведення заходу, адже студенти були залучені до неврологічного обстеження хворого на цукровий діабет із використанням сучасних методів ранньої діагностики полінейропатії. Майстер-клас дозволив інтегрувати теоретичні знання, удосконалити практичні навики присутніх».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma