Новими науковими здобутками відзначився молодий науковець, лікар-інтерн першого року спеціальності «Ортопедія і травматологія», асистент кафедри анатомії людини ІФНМУ Роман Бігун. Він став кращим у запеклих наукових змаганнях, які розгорілись на щорічній XIII міжнародній конференції молодих вчених «Захворювання кістково-м'язової системи та вік».

Подія відбувалася в Києві, в Інституті геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАМН України, і була присвячена пам’яті професора Є.П. Подрушняка. Серед учасників були 10 молодих вчених-конкурсантів з різних регіонів України: Львова, Одеси, Вінниці, Києва та Івано-Франківська.

За умовами дводенного конкурсу, учасників оцінювали за трьома напрямками: оглядовим тематичним рефератом, усними доповідями українською та англійською мовами. Члени журі одностайно віддали найвищу кількість балів за роботу івано-франківського науковця, підготовлену під керівництвом завідувача кафедри травматології і ортопедії ІФНМУ, професора Вадима Сулими.

Окрім диплому за перше місце та сертифікату переможця конкурсу Романа Бігуна включили до складу української делегації на Світовому конгресі WCO-IOF-ESCEO 2020 в Барселоні (Іспанія).

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma