Нещодавно доктор фармацевтичних наук, професор кафедри організації та економіки фармації і технології ліків фармацевтичного факультету ІФНМУ Дмитро Семенів та доцентка кафедри Світлана Феденько взяли участь у науково-практичному семінарі «Сучасні тенденції розвитку медичної техніки». Подія відбулася у Харкові на базі Національного фармацевтичного університету (НФаУ).

У семінарі крім представників університету-господаря та ІФНМУ взяли участь науковці Тернопільського національного медичного університету, Луганського державного медичного університету, Одеського національного медичного університету, Донецького національного медичного університету. Також були фахівці та представники ПП ТПК «ЕРГОКОМ», ТОВ «Омега-ХФК», ТОВ «Леда», ТОВ СП «Інтерпак», Аптечна мережа 911, ТОВ «Фармадім», Мережа аптек «Добра аптека», ТОВ «Аптека №216», ТОВ «Аптека № 22».

За словами професора Дмитра Семеніва, в рамках семінару відбулось урочисте відкриття тренінг-класу, в якому були представлені нові напрямки розвитку медичної техніки, а саме сучасні медичні прилади та апарати, протезно-ортопедичні вироби, шовні матеріали тощо. «Це був цікавий, високоякісний, продуктивний, насичений захід, на якому вдало поєднали науково-теоретичну і практичну частини, — говорить професор. — Велика подяка організаторам семінару!».

Крім того в Харкові відбулося спільне засідання опорної кафедри з однопрофільними кафедрами закладів вищої освіти України з дисципліни «Медичне та фармацевтичне товарознавство».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma