10 березня 2020 року одна із студенток ІФНМУ опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» допис із фотографією, яку ми з етичних та моральних причин не можемо собі дозволити оприлюднити, підписавши наступним текстом (авторська пунктуація збережена):


«Вибачте за таке!

Але вже просто дістало

Кафедра мофознавства медичний університет

Ну скажіть, невже студенти це худоба якась?

Якщо ви проводите нам тут лекції, то можна нормальних умов? Хоча б ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПО-ЛЮДСЬКИ СХОДИТИ В ТУАЛЕТ?

Чого їдучи на пари, я маю нервово думати де б мені зупинитись, щоб було нормальні умови в туалеті?!

Це стид і срам!»


Зважаючи на те, що ця інформація принижує його гідність, університет не може ігнорувати деталі, які повністю змінюють контекст даного допису.

Згідно з договором оренди майна від 17.05.2017 року, університет орендує на першому поверсі будинку за адресою вул. С.Бандери, 77, виключно приміщення площею 128,9 кв.м, яке використовує для проведення лекцій. Саме тому санітарне приміщення, фото якого було опубліковане та послужило основою для публікації, не належить до сфери обслуговування та відповідальності університету, а, отже, весь допис не стосується ІФНМУ, тому несе дезінформативний характер. 

Сподіваємось, що авторка даного поста не знала вищенаведеної інформації. В іншому ж випадку, це була звичайна маніпуляція даними заради шуму в локальних ЗМІ, адже деякі з них вже встигли перерепостити даний допис, сприйнявши його за чисту монету.

Бажаємо всім здоров‘я, тримайте в чистоті свої руки, мозок та санвузол!

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma