Студентські команди ІФНМУ продовжують свої виступи у чемпіонаті області з баскетболу. Перед початком карантину команда «Медик-2» здобула важливу перемогу і увійшла до трійки лідерів першості.

Спершу вдруге в сезоні було розіграно медичне дербі, в якому зустрічалися команда «Медик-2», яка складається зі студентів молодших курсів, та «ІФНМУ Медик» — перша університетська команда. Поєдинок завершися очікуваною перемогою старших «медиків» з рахунком 61:38. Зазначимо, що «ІФНМУ Медик» продовжує боротьбу в чемпіонаті, не знаючи гіркоти поразок.

«Медик-2» реабілітувався через кілька днів, приймаючи на домашньому паркеті амбіційних дебютантів з Болехова. Зі старту матчу студентська команда зробила серйозну заявку на перемогу, вигравши період з рахунком 14:3. Своє лідерство «медики» не відпустили до фінальної сирени — 57:26.

Таким чином, перед початком карантину обидва склади студентської збірної ІФНМУ з баскетболу увійшли до першої трійки чемпіонату. «ІФНМУ Медик» впевнено лідирує, а молодші «медики» завдяки першій перемозі в сезоні обійшли в турнірній таблиці (за здобутими очками) «Калуш» та «Болехів». Щоправда, обидва провели менше матчів.

Наразі чемпіонат області призупинений через карантин. Бажаємо усім бути здоровими та з нетерпінням чекаємо продовження першості!

20200317basket2

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma