Нещодавно Івано-Франківський національний медичний університет став учасником Всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet (Ukrainian Recognition Network).

ІФНМУ приєднався до Меморандуму про створення та розвиток всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій. Його було укладено між Міністерством освіти і науки України та державним підприємством «Інформаційно-іміджевий центр», на яке покладено функції Національного інформаційного центру академічної мобільності ENIC Ukraine.

«Цей факт приєднання є важливим для визнання наших освітніх кваліфікацій, — коментує перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк. — Тут йдеться також про визнання нашого навчання в межах академічної мобільності. Зрештою, ми з цим працювали, адже щороку підтверджуємо навчання наших іноземних студентів у Києві в Міністерстві освіти і науки України. А надалі ми б хотіли, щоби й наші українські студенти мали змогу нострифікації своїх дипломів в інших країнах. Втім, це справа часу...»

До цієї мережs приєдналася велика кількість закладів вищої освіти України.

Основними завданнями мережі UaReNet є:

• формування та поширення культури прозорого та доброчесного визнання в Україні;
• посилення співпраці компетентних органів з визнання в Україні;
• налагодження обміну інформацією та досвідом, популяризації найкращих новітніх практик визнання іноземних кваліфікацій;
• дослідження та розв’язання проблемних питань у сфері визнання.

20200318uarenet sertificate

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma