Карантин в Україні триває, а студенти-випускники наближаються до найважливіших днів свого навчання. У вівторок, 12 травня, відбулася онлайнконференція декана медичного факультету Романа Яцишина зі студентами випускного шостого курсу щодо особливостей та принципів проведення цьогорічної державної атестації.

У спілкуванні взяли участь представники деканату медичного факультету і члени секретаріату державної атестаційної комісії. До події підключилися понад 350 студентів. Декан разом з усіма учасниками давали відповіді на всі питання, які цікавлять студентів.

«Враховуючи епідеміологічну ситуацію, державна атестація відбуватиметься в режимі онлайн, — розповідає Роман Яцишин. — Для цього розроблені окремі завдання для студентів, на які, сподіваємось, наші екзаменатори почують достойні відповіді. Студентам повідомлять результати екзамену одразу по його завершенні».

Деканат наголошує, що календар екзамену буде опублікований з точністю до хвилини. Кожен студент у визначений час має бути присутнім онлайн у програмі Teams і готовим до спілкування з екзаменаторами.
Наразі вже почалися консультації випускних кафедр. Студенти досить активно їх відвідують. Сьогодні консультацію проводить кафедра педіатрії.

Працівники деканату медфакультету бажають студентам міцного здоров’я, радять дотримуватися правил карантину, не забувати про засоби індивідуального захисту, і, звісно, успішно здати державну атестацію.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma