Випускна атестація – найвідповідальніша пора для університету. Цьогоріч вона особливо відповідальна, адже в Україні триває карантин, а студенти-випускники наближаються до найважливіших днів свого навчання, випускної атестації. На стоматологічному факультеті вона розпочнеться 30 травня. Екзамени в студентів прийматимуть в режимі онлайн з використанням платформи Teams, до якої мають доступ усі студенти і викладачі.

У середу, 20 травня, відбулася онлайн зустріч студентів п’ятого курсу стоматологічного факультету з головою випускної екзаменаційної комісії професором Іваном Палійчуком, першою проректоркою університету професоркою Ганною Ерстенюк, деканом стоматологічного факультету доцентом Олександром Бугерчуком. Студентам роз’яснили інформацію про урядові постанови і рекомендації МОН та МОЗ щодо дистанційного завершення навчального року та проведення «Кроку». Декан факультету детально висвітлив особливості та принципи проведення цьогорічної випускної атестації.

У спілкуванні також взяли участь представники деканату стоматологічного факультету, члени секретаріату випускної атестаційної комісії. До події підключилися понад 120 студентів. Декан разом з усіма учасниками зустрічі давали відповіді на всі питання, які цікавлять студентів.

Підсумовуючи зустріч, професор Іван Палійчук побажав студентам міцного здоров’я, успішно здати випускну атестацію, а також нагадав про дотримання правил карантину і про засоби індивідуального захисту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma