У понеділок, 25 травня, в Івано-Франківському національному медичному університеті в режимі онлайн працювала комісія зі сприяння працевлаштування випускників 2020 року, які навчалися за державним замовленням.

У засіданні взяли участь голова комісії ректор університету, професор Микола Рожко, перша проректорка, професорка Ганна Ерстенюк, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, доцент Володимир Федорченко, декан медичного факультету, професор Роман Яцишин, заступник декана зі спеціальності «Педіатрія», доцент Тарас Кобрин, заступник декана зі спеціальності «Лікувальна справа», 5-6 курсів, доцент Андрій Пасько, начальник відділу працевлаштування студентів і випускників університету, доцент Іван Мельник, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, доцент Василь Сенчій.

Як розповідає Іван Мельник, випускники подали голові комісії 58 звернень, а також відповідні гарантійні листи від керівників лікувальних установ України про наявність вакантних місць. Усі випускники вийшли на зв'язок із комісією і, за одностайним рішенням, будуть скеровані на роботу в лікувальні установи областей України згідно поданих листів.

Зазначимо, що 20 випускників виявили бажання працювати в лікувальних установах сільської місцевості за цільовим направленням, яке вони отримали при поступленні на навчання в університет. Одна випускниця, що повідомила пільгові підстави, отримає довідку про самостійне працевлаштування.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma