Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті в режимі онлайн відбувся День відкритих дверей. Керівництво вишу та члени приймальної комісії розповіли про особливості вступу до університету і фахового медичного коледжу у 2020 році.

На жаль, у зв’язку із загальнонаціональним карантином, ІФНМУ не мав змоги запросити усіх бажаючих вступників та їхніх батьків безпосередньо у свої стіни, аби показати головні корпуси та поспілкуватися вживу. Розмова з абітурієнтами відбулась через платформу Teams. Однак навіть у такому режимі до онлайн-конференції підключилося понад 100 учасників, які задали чимало запитань.

Як зазначив у вітальному слові ректор Микола Рожко, Івано-Франківський національний медичний університет динамічно розвивається, а центром його життя є студенти. На сайті університету можна побачити, що у виші робиться для студентів, як вони живуть і навчаються, як розвивається університет у фінансово-економічному плані, як розбудовується матеріально-технічна база для студентів. Крім того, численні студентські організації мають свої сторінки у соцмережах, де розповідають про свою діяльність, події та акції.

Відповідальний секретар приймальної комісії доцент Антон Симчич ознайомив із цьогорічними правилами прийому до університету і коледжу та відповів на найчастіші запитання до членів приймальної комісії.

З правилами прийому, переліком конкурсних предметів, програмою вступних випробувань, строками прийому, переліком необхідних документів, вартістю навчання можна ознайомитися у спеціальних розділах на сайті ІФНМУ за цими посиланнями:

Вступ до університету;

Вступ до фахового медичного коледжу.

Інформаційна презентація, яка демонструвалась під час дня відкритих дверей, доступна за цим посиланням, а також у вигляді галереї внизу цієї сторінки.

«Ми вважаємо, що наші студенти є найкращими, дуже пишаємося ними, і робимо все можливе, щоб вони мали якомога кращі умови для навчання і свого розвитку, — зазначає ректор Микола Рожко. — Тож запрошуємо приєднуватися до нашої великої, дружньої спільноти і здобувати медичний фах, адже сьогодні Україна як ніколи потребує висококваліфікованих лікарів і медичних працівників».

До вашої уваги презентація з коротким викладом правил прийому до університету та медичного коледжу у 2020 році.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma