Завершився навчальний рік. У той час, як більшість студентів продовжить своє навчання на наступному курсі, для випускників завершилось навчання в Івано-Франківському національному медичному університеті. То ж якими вони були, випускники ІФНМУ-2020 впродовж навчання? Розповідає Студентське наукове товариство.

Про цьогорічних випускників можна розповідати багато і довго. Вони з дня в день писали славну сторінку історії ІФНМУ. Це студенти, які виборювали можливість представляти Alma Mater у нелегкій конкуренції. Вони не просто брали участь у наукових форумах різного рівня, а впевнено перемагали, додаючи нові здобутки і трофеї до скарбнички студентських нагород університету.

Призерами всеукраїнських студентських олімпіадах стали Владислав Семченко, Ірина Семенів, Ілона Пукач, Тетяна Лазуркевич, Ульяна Баган, Степан Шпарик, Неля Гулей, Любов Джочка та Владислав Горелін. Близько трьох десятків студентів приймали участь у предметних олімпіадах. Кращими авторами студентських наукових робіт на Всеукраїнському конкурсі «Теоретична медицина» стали Ілона Пукач, Владислав Семченко, Віталій Воронич, Ольга Бугерчук. Перемогу на міжнародних конференціях здобули Віталій Воронич, Владислав Семченко, а Владислав Красновський тільки за останній рік навчання тричі представляв ІФНМУ за межами України. Стипендіатами Завтра.UA стали Владислав Красновський та Людмила Грицишин. Загалом за час навчання сьогоднішні випускники мали понад 600 виступів на конференціях, і отримали 272 дипломи призерів різного рівня.

«Це дуже сильний випуск, особливо у науковому плані. Ці студенти цілими академічними групами займалися на наукових гуртках, численними делегаціями виїжджали на конференції, — ділиться спогадами науковий керівник СНТ професор Наталія Воронич-Семченко. — Дорогі випускники! З великою приємністю і з сумом у серці вітаю Вас зі святом! Бажаю щасливого та успішного майбутнього! Ви були кращими із кращих!»

Нехай у житті цьогорічних випускників буде багато щасливих подій, радісних новин, славних перемог, добра і любові! Нехай поруч будуть мудрі наставники та щирі друзі! Бажаємо завжди гідно нести славне ім’я випускника ІФНМУ!

Пропонуємо переглянути фотогалерею про пам’ятні моменти у різні роки навчання цьогорічних випускників.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma