27.08.2020 року відбулося засідання Вченої ради Івано-Франківського національного медичного університету, де розглянули наступні питання:

 

1 Нагородження Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України працівників ІФНМУ:

- відзначаючи багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника нагороджуються завідувач кафедри анестезіології та реаніматології професор Тітов І.І. та професор кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Грижак І.Г.

Нагородження Подякою Міністерства охорони здоров’я України:

- сестра медичного центру клінічної медицини університетської клініки ІФНМУ Дем’яник Лариса Анатоліївна.

2 Про підсумки роботи Івано-Франківського національного медичного університету за 2019-2020 навчальний рік.

Доповідачі: ректор Університету проф. Рожко М.М.;

перша проректорка проф. Ерстенюк А.М.

3 Різне.

3.1 Затвердження ОПП «Медицина».

Доповідач – декан медичного факультету, проф. Яцишин Р.І.

3.2 Рекомендації до друку:

- монографії «Природа лікує… Рослини роду Горлянка. Ботанічна характеристика, склад та фармакологічна дія». Автори: Грицик А.Р., Малюванчук С.В.

- монографії «Гострий гнійний медіастеніт». Автори: Шевчук І.М., Сніжко С.С., Шевчук М.Г.

- навчального посібника «Практикум з судової медицини (стоматологія)». Автори: д.мед.н., доц. Козань Н.М., доц. Волошинович В.М., Коцюбинська Ю.З., Зеленчук Г.М.

- навчального посібника «Практикум з медичного права». Автори: доц. Сорока О.Я., Хомут У.В., Федосенко Н.В.

- навчального посібника «Збірник текстів з української мови для іноземних студентів різних спеціальностей (з дисципліни «Українська мова як іноземна»)». Автор Личук С.В.

- навчально-методичного посібника для підготовки до практичних занять середніх медичних спеціалістів за напрямком «медсестринська справа» «Основи анестезіології та реаніматології» під загальною редакцією професора Тітова І.І.

- навчально-методичного посібника для підготовки до практичних занять середніх медичних спеціалістів за напрямком «лікувальна справа». Видання друге, доповнене та виправлене «Анестезіологія та реаніматологія» під загальною редакцією професора Тітова І.І.

- навчально-методичного посібника для підготовки до практичних занять студентів 5 курсу медичного факультету «Анестезіологія та інтенсивна терапія» під загальною редакцією професора Тітова І.І.

- навчально-методичного посібника англійською мовою для підготовки до практичних занять студентів 5 курсу факультету підготовки іноземних громадян «Anesthesiology and intensive therapy» під загальною редакцією професора Тітова І.І.

- інформаційного листа для лікарів інтенсивної терапії «Практичні аспекти інтенсивної терапії хворих на тяжку коронавірусну інфекцію: українські реалії». Автори: Тітов І.І., Кіндяк І.Р., Протас В.В.

3.3 Дозвіл на проведення попередньої експертизи наукової дисертаційної роботи аспіранта кафедри стоматології ННІПО Павлюк Тетяни Василівни на тему: «Особливості клінічного перебігу та лікування захворювань тканин пародонта в студентів молодших курсів» та дозвіл апробувати на фаховому семінарі. Науковий керівник: д.мед.н., професор Рожко М.М.

3.4 Надання творчої відпустки:

- Яремі Інні Олександрівні асистенту кафедри організації та економіки фармації і технології ліків для завершення виконання кандидатської дисертації з 01.09.2020 року.

Доповідач – Учений секретар Ган Р.З.

3.5 про завершення капітального ремонту кафедри гістології, цитології та ембріології і забезпечення спеціальним оснащенням кафедри для покращення освітнього процесу.

Доповідач – проф. Геращенко С.Б.

3.6 про організацію навчального процесу на кафедрі фармації, особливо, що стосується дисциплін, які пов’язані із лікарськими рослинами: фармакогнозія, фармакотерапія (дослідні ділянки земельних рослин).

Доповідач – проф. Грицик А.Р.

З підведенням підсумків у заключному слові виступив ректор Університету, Заслужений діяч науки і техніки України, д.мед.н., професор Рожко М.М.

 

 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma